Spoštovani,

Mineva 60 let od začetka razvoja avtomobilske in prikoličarske industrije na Dolenjskem, ki je pod imenom Industrija motornih vozil (IMV) dosegala zavidljive poslovne uspehe že vse od ustanovitve.
Vse člane Kluba prijateljev IMV vabimo na slavnostni dogodek, ki bo potekal v

Kulturnem centru Janeza Trdine v četrtek, 27. 11. 2014, s pričetkom ob 18.00.

Za vas smo pripravili tudi brošuro ob slovnostnem dogodku (PDF, 1 MB).

Z omenjeno prireditvijo, razstavo v avli in predstavitvijo produktov na parkirišču pred dvorano, se bomo spomnili začetkov in glavnih mejnikov v zgodovini delovanja podjetja, obenem pa izpostavili posameznike, vizionarje, ki so s svojim delom in predanostjo vplivali na potek razvoja podjetja.

Vzemite si dovolj časa in si že pred začetkom prireditve oglejte razstavo v avli in predstavitev produktov podjetij naslednic (Adria Mobil, Revoz, TPV) pred samo dvorano.

Potrditev udeležbe

Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo (vabilo velja za eno osebo) potrdite meni osebno ali Vojku Grobovšku na tel. št.: 031 819 988 oziroma el. naslov: vojko.grobovsek@yahoo.com.

Vstopnico boste na dan prireditve prevzeli v avli Kulturnega centra Janeza Trdine do 17.30, po tej uri bomo vstopnice vrnili na glavno blagajno in bodo razdeljene vsem ostalim zainteresiranim za ogled prireditve.

Franci Štupar

Predsednik Kluba prijateljev IMV
GSM: 031 813 336
www.imvklub.si

 

Kategorije

Klub prijateljev IMV

Rozmanova ulica 10
8000 Novo mesto
Telefon: 07 337 91 58
E-pošta: franc.stupar@gmail.com
E-pošta: vojko.grobovsek@yahoo.com